Verhuizen blijft doorgaan!

Van ’t Net Verhuizingen voert nog steeds verhuizingen uit en staan graag klaar om u te helpen, waar dat kan binnen de richtlijnen van het RIVM en de adviezen en regels van de overheid. Dus als u wilt verhuizen, kunt u een verhuisofferte aanvragen (ook om de eventuele drukte voor te zijn als deze maatregelenperiode voorbij is). Wij helpen u vervolgens graag op weg naar een veilige, snelle en goede verhuizing.

Gezien de actuele situatie rond het Coronavirus zijn wel enkele aandachtspunten van belang, want de veiligheid staat voorop.

Hygiënerichtlijnen RIVM

In verband met het Coronavirus volgen wij, ter bescherming van klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Wij vragen u om deze richtlijnen ook te volgen.

  • Geen handen schudden (hoezeer wij ook respect voor u hebben als onze klant)
  • Geen samenscholing van meer dan 2 mensen op de verhuislocaties
  • Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen

Aanvullende maatregel

Om besmettingen te voorkomen proberen wij de inzet van onze medewerkers zoveel mogelijk te spreiden, het is tevens een aanvullende maatregel die genomen is om de planning beter te beheersen nu het risico van ziekmeldingen toeneemt.

Wij gaan ervan uit dat niemand die tijdens de verhuizing fysiek aanwezig is in contact is geweest met coronapatiënten of coronaverschijnselen heeft. Is dit wel geval, graag onmiddellijk melden.

In geval van een totale lockdown in Nederland waardoor wij onze verhuisactiviteiten moeten staken vervalt deze aanbieding en zal er in goed overleg naar een passende oplossing worden gezocht.