Verhuizen in Bilthoven

Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Verhuisbedrijf in Bilthoven

Zoekt u naar een gespecialiseerd verhuisbedrijf in Bilthoven? Dan zit u bij Van ’t Net verhuizingen op de goede plek. Wij gaan u graag helpen bij het verhuizen naar iedere plaats in Nederland. Voor ons is verhuizen nooit gelijk aan elke andere verhuizing. Elke verhuizing is anders. Iedere verhuizing vraagt uiterste zorgt en professionele vaardigheden. Waar u ook naartoe verhuist, wij nemen vanaf het eerste telefoontje af aan al uw zorgen en problemen uit handen die bij de grote onderneming van het verhuizen komt kijken.

Professioneel verpakken

Alle mankrachten van Van ’t Net zijn experts in verpakken. Wij kunnen uw kunstwerken, zilverwaren, meubilair en al uw andere waardevolle bezittingen verpakken; professioneel en met oog voor detail, snel en secuur. Van ’t Net gebruikt van hoge kwaliteit en milieuvriendelijke materialen. Ook hebben wij voor fragiele objecten gespecialiseerde dozen om speciale, om deze te vervoeren. 

Vakkundig en efficiënt

Van breekbaar en kostbaar kristal tot antieke auto’s: verpakken is een vak apart en als ervaren verhuizers beheersen wij dit als geen ander. Uw bezittingen zijn bij ons in veilige handen. In- en uitpakwerk en eventuele (de)montage worden door onze eigen medewerkers verzorgd.

Verhuizen met Van ’t Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?