Zakelijk – Europa

Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Papierwerk

Met de komst van de Europese Unie is het verhuizen binnen de grenzen van de Europese Unie een stuk eenvoudiger geworden, maar Van ’t Net kan u natuurlijk altijd van dienst zijn met de formaliteiten bij een verhuizing. Bovendien hebben we een kantoor in Athene. Onze medewerkers daar kennen als geen ander de weg om uw goederen in de landen rond de Middellandse Zee in te klaren.

Internationale partners

Van ’t Net werkt met een netwerk van internationale partners in geheel Europa.

Verzekering

Sinds 1 april 2008 zijn de richtlijnen voor het afsluiten van verzekeringen veranderd. Tarieven voor verhuizingen naar / van Benelux (België, Nederland en Luxemburg) + Duitsland zijn inclusief een verzekering tot een verzekerd bedrag van € 100.000,00. Voor verhuizingen naar / van andere EG landen geldt een Excedent-verzekering.

Groupage

Om u een gunstig tarief te kunnen bieden voor deelzendingen, verwijzen wij u graag door naar onze groupage-aanbiedingen.

FIDI

Ons lidmaatschap van FIDI, de internationale federatie van verhuizers, is uw garantie voor kwaliteit. Alleen de beste verhuizers ter wereld mogen zich lid noemen van FIDI. Waarheen in Europa wij ook moeten verhuizen, u kunt er zeker van zijn dat uw spullen altijd op de afgesproken tijd en schadevrij arriveren.

Opslag

Van ’t Net biedt u tevens de mogelijkheid uw inboedel voor kortere of langere periode op te slaan. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten tellen in totaal ruim negenduizend vierkante meter en zijn beveiligd tegen brand en inbraak.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?