Internationaal – Verhuisbedrijf Engeland

Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Wilt u internationaal verhuizen? Of u nu naar Engeland of zelfs overzee wilt verhuizen. Het internationaal verhuisbedrijf Engeland, Van ’t Net Verhuizingen is u graag van dienst! Of het nu om het verhuizen van uw inboedel gaat, of om uw machines of goederen van het kantoor, Van ’t Net brengt de spullen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Wij zijn een internationaal verhuisbedrijf met een groot netwerk van internationale partners in heel Europa. De verhuizing is vaak een stressvolle handeling, zeker als het ook nog eens gaat om een internationale verhuizing. Daarom zoeken steeds meer mensen de hulp van Van ’t Net. Een internationaal verhuisbedrijf met veel ervaring en zekerheid met verhuizingen binnen en buiten Europa.

Binnen- en buitenland

Van ’t Net verhuist u met evengroot gemak ‘om de hoek’ als naar de andere kant van de wereld. Privé- en bedrijfsinventarissen. Wij regelen en organiseren alle papierwerk voor lokale en internationale transporten en verzekeringen. Onze internationale ervaring binnen en buiten Europa zorgen voor een gegarandeerde punctuele en probleemloze verhuizing.

Acht voordelen van verhuizen met Van ‘t Net verhuizingen:
– Ruim een eeuw ervaring als familie verhuisbedrijf
– Gekwalificeerd personeel
– Garantiecertificaat
– ISO-Faim+ gecertificeerd
– Mileu-vriendelijk en zuinig rijden
– Netwerk over de gehele wereld
– Europa combinatie voordeel
– Handyman service

Verhuizen met Van ’t Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?