Verhuis met een glimlach, verhuis met Van ’t Net Verhuizingen!

U heeft een nieuwe woning gevonden en verhuist alleen of met het hele gezin naar een nieuwe plek en zoekt een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf aan wie u met een gerust hart uw spullen kunt toevertrouwen en op wie u kunt terugvallen bij vragen.

Opslag | Van 't Net Verhuizingen

Opslag
Maak gebruik van onze opslagvoorziening, bijvoorbeeld als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of simpelweg omdat u extra ruimte nodig heeft. Van ’t Net Verhuizingen beschikt over een eigen, beveiligde loods waar spullen worden opgeslagen in verwarmde en verplaatsbare boxen. Op elk gewenst moment heeft u toegang en dat is een geruststellende gedachte.

Inpakservice | Van 't Net Verhuizingen

Inpakservice
Het efficiënt en veilig inpakken lijkt zo eenvoudig maar is een klus op zich. Sla de inpaktips over en laat alles inpakken! Onze emballeurs maken gebruik van premium verhuisdozen, coderingsstickers en beschermende verpakkingsmaterialen voor kostbare en kwetsbare inventaris. Desgewenst pakken wij ook alles voor u uit en ruimen de kasten in.

Handyman | Van 't Net Verhuizingen

Handymanservice
Service tot achter de voordeur ervaart u met de handige oplossingen van onze Handyman die met een glimlach en in een oogwenk uw fotolijstjes ophangt en zorgt dat de lampen weer branden. Informeer bij uw verhuisadviseur, want er is meer mogelijk dan u denkt! Niet verhuizen, toch een Handyman nodig? Bel nu: 035 601 26 28.

Montage meubels | Van 't Net Verhuizingen

De- en montage meubels
Bij een verhuizing moeten bedden en grote kasten meestal gedemonteerd worden om ruimte te besparen en het risico op schade te voorkomen. Een tijdrovende klus waar wij u graag bij helpen en natuurlijk monteren onze verhuizers alles netjes in het nieuwe huis.

Kringloopservice | Van 't Net Verhuizingen

Kringloopservice
Misschien bent u toe aan een nieuwe bank of eettafel? Wat te doen met uw oude meubels? Maak uzelf en een ander blij, wij nemen uw afgedankte meubelstukken graag in en voeren deze af naar lokale kringloopwinkels. In andere gevallen brengen wij spullen naar de stort.

VIP service | Van 't Net Verhuizingen

VIP-verhuisservice
Met de VIP-verhuisservice voelt u zich snel weer thuis. Boek een vakantie en onze verhuisregisseur regelt de rest, van het doorgeven van adreswijzigingen tot het op volgorde leggen van uw favoriete handdoeken en het organiseren van een housewarming. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werkwijze

Het is goed om te weten dat wij gespecialiseerd zijn in complexe verhuizingen en beschikken over een modern wagenpark en een arsenaal aan hulpmiddelen, zoals ladderwagens en kranen. Hoogbouw vormt zo geen enkel probleem.

Laat u verrassen en bespreek vandaag nog uw wensen met onze verhuisadviseur, wij denken graag mee. Van ’t Net Verhuizingen garandeert een zachte landing en maximale kwaliteit tegen een eerlijk tarief!

Na het gratis adviesgesprek ontvangt u een verhuisofferte die volledig is toegesneden op uw persoonlijke situatie. Samen met onze planner bespreekt u daarna de verhuisdatum, eventueel meerwerk en bezorging van de verhuismaterialen, waaronder gratis verhuisdozen en inpakpapier.

Verhuischecklist

Het regelwerk om het verhuizen heen wordt doorgaans als het meest vervelende ervaren. Logisch, zo vaak ga je niet verhuizen. Om u te helpen hebben we een makkelijke checklist gemaakt die u stap voor stap door elke fase van de verhuizing heen helpt. Simpel en overzichtelijk.

Meest gestelde vragen

Iedereen die gaat verhuizen heeft veel vragen. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons gerust op: 035 601 26 28.

0

“Het inpakken en verhuizen is zeker naar wens gegaan, we waren erg tevreden over de service! De heren waren erg professioneel en vriendelijk. En onze kleine Teun heeft z’n speciale verhuisdoos erg leuk gevonden.”

Familie van der Sande
0

“Ik had heel veel stress en het was een zeer lastige verhuizing, die de nodige improvisatie vroeg. De mannen hielden hun hoofd koel en hebben daarnaast echt heel hard gewerkt! Uiteindelijk is alles geruisloos en heel netjes verlopen.”

Izaak Donders
0

“Van ’t Net komt bij je langs om een goede inventarisatie te maken. Daarna snel een offerte ontvangen. Erg prettige communicatie. Op de dag van de verhuizing waren de jongens keurig op tijd, nette jongens allemaal! Ze hebben in een mum van tijd ons hele huis leeggehaald en ingeladen. Ze gaan zeer netjes en efficiënt te werk, zonder beschadigingen aan ons huis te maken. Ook het uitladen en installeren in ons nieuwe huis liep vlekkeloos. Echt een aanrader.”

Marcel Bonen