Internationaal – Verhuisbedrijf Spanje

Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Wilt u internationaal gaan verhuizen? Of u nu naar Spanje of zelfs overzee wilt verhuizen. Het internationaal verhuisbedrijf Spanje, Van ’t Net Verhuizingen helpt u graag! Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of goederen van kantoor, Van ’t Net brengt de spullen op de afgesproken tijd op de afgesproken plek. Wij zijn internationaleverhuizers met een groot netwerk van partners in heel Europa. Verhuizen is vaak een operatie waar veel stress bij komt kijken, zeker als het hierbij gaat om een internationale verhuizing. Daarom willen steeds meer mensen de hulp van Van ’t Net. Een internationaal verhuisbedrijf met veel ervaring met verhuizingen binnen en buiten Europa.

Verzekering

Sinds 1 april 2008 zijn de richtlijnen voor het afsluiten van verzekeringen veranderd. Tarieven voor verhuizingen naar / van Benelux (België, Nederland en Luxemburg) + Duitsland zijn inclusief een verzekering tot een verzekerd bedrag van € 100.000,00. Voor verhuizingen naar / van andere EG landen geldt een Excedent-verzekering. Bij internationaal verhuizen buiten de Benelux en Duitsland is het van belang hier goed naar te kijken.

Verhuizen met Van ’t Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?