Thuiswerkplekken

Kantoor aan huis? Kies Van ’t Net Verhuizingen!

Werken vanuit de eigen woning rukt op door de coronapandemie en wij helpen graag een handje bij het samenstellen van goede, comfortabele thuiswerkplekken.

Als bedrijf of ZZP-er kunt u ons inschakelen om bestaande werkplekken te verplaatsen of  voor de levering en installatie van refurbished werkplekken aan huis. Via ons opkoopprogramma verkrijgen wij kantoorinventaris dat boventallig is geworden, knappen het zo nodig op en geven het een nieuw leven.

Verantwoord en comfortabel

A-merk bureau (verschillende afmetingen, met zwengel of elektrisch in hoogte verstelbaar) met bijpassende, ergonomische bureaustoel. De set is uit te breiden, bijvoorbeeld met een ladeblok op wieltjes, roldeurkast of brandwerende kast.

Ready to go!

Onze verhuisdienst brengt de werkplekken aan huis, monteert alles netjes af, werkt de kabels weg en geeft advies over het juiste gebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk medewerkers de werkplekken aan onze showroom af te laten halen of meerdere werkplekken op een centrale plek te laten bezorgen.

Kopen of huren van werkplekken om een korte periode te overbruggen? Informeer naar onze oplossingen!

Kantoortransitie

In de nieuwe kantooromgeving zullen na de pandemie minder mensen tegelijk in kantoren werken en is voldoende afstand houden tot elkaar key. Wij helpen graag bij het creëren van meer afstand tussen kantoorwerkplekken en brengen plexiglas scheidingswanden aan en annuleren of beperken het gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen.

Ontdek wat wij kunnen doen!

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?