Opslag van inboedel

Verhuizen via onze opslag

Opslag tijdens de verhuizing is erg praktisch, want hoewel de meeste mensen verhuizen van A naar B, lukt dat niet altijd. U bent bijvoorbeeld nog op zoek naar een nieuw huis, de oplevering is vertraagd of er moet veel geklust worden.

Wij beschikken over een eigen, beveiligde opslagfaciliteit waar spullen worden opgeslagen in verwarmde en verplaatsbare containers of box pallets. Grote stukken krijgen een plaats in speciaal daarvoor ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij aan huis direct in de containers laden, zodat uw goederen niet overgeladen hoeven te worden in de opslagloods.

Handling

Alle items die u bij ons in bewaring geeft worden genoteerd op inventarislijsten en indien nodig opnieuw verpakt. U heeft op elk gewenst moment toegang, óók als u zelf met een autobusje spullen wil komen ophalen (of brengen) kan dat droog en buiten het zicht van publiek. Onze medewerkers helpen graag een handje mee!

Opslag zonder verhuizing? Ook dat is mogelijk!

Het kan ook zijn dat u gewoonweg extra ruimte nodig heeft of spullen later wilt uitzoeken. Bij (gedwongen) woningontruimingen worden waardevolle spullen en privéarchieven tijdelijk opgeslagen en bieden wij de mogelijkheid om op een later moment, in alle rust te bepalen wat u wenst te bewaren en wat eventueel weggemaakt moet worden.

De opslagperiode is flexibel: u kiest voor de opslagperiode die passend is. Van enkele dagen of weken tot semipermanent, alles is mogelijk en stopzetten kan op ieder moment. 

Kringloopservice

Misschien bent u toe aan een nieuwe bank of eettafel? Wat te doen met uw oude meubels? Als u opgeslagen goederen niet meer nodig hebt, kunnen wij ze voor u afvoeren naar lokale kringloopwinkels of partners in de afvalverwerkingsindustrie.

Speciale opslag

Voor het veilig opslaan van waardevolle kunstcollecties, antiek en oldtimers worden maatwerkkisten gefabriceerd en geplaatst in de extra beveiligde sectie binnen de opslag.

Rondleiding

Het is mogelijk om in groepen tot drie personen, op gepaste afstand en met inachtneming van onze veiligheidsprotocollen de opslag te bezoeken. Bel voor meer informatie 035-6012628.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?