Zakelijk Internationaal

Grensoverschrijdend transport

Ook voor grensoverschrijdende projectverhuizingen zit u bij Van ’t Net Verhuizingen goed, we zijn immers niet voor niets in het bezit van het FAIMPLUS certificaat dat staat voor de hoogste kwaliteit in de internationale verhuiswereld.  Met enige regelmaat verplaatsen wij kantoren en fabriekshallen binnen Europa en zelfs overzee.

Ons buitenlandteam is op de hoogte van actuele vervoerskosten, douaneformaliteiten en internationale wet- en regelgeving. Bovendien onderhoudt ons buitenlandteam contact met een internationaal netwerk van agenten en Erkende Verhuisbedrijven om een soepele overgang te bespoedigen. Hoe eerder het bedrijf operationeel is op de nieuwe locatie, hoe beter!

Overzee

Samen met onze agenten organiseren wij de verscheping en opmaak van inventarislijsten, uitvoerdocumenten en alle andere formaliteiten die om de hoek komen kijken bij een bedrijfsverhuizing overzee. In het land van aankomst handelen onze agenten de inklaring af en verzorgen het transport van de kantoorinventaris tot het compleet inrichten en aansluiten van de nieuwe kantooromgeving. Van ’t Net Verhuizingen ziet tijdens dit proces toe op de voortgang en kwaliteit en houdt u 24/7 op de hoogte.

Verhuizen via de lucht

Bij bedrijfsverhuizingen komt het vaker voor dat ICT-gerelateerde zaken per luchtvracht vooruit worden gestuurd in verband met het aanleggen van een nieuwe netwerkomgeving. Wij adviseren over de mogelijkheden, het tijdpad en de kosten.

Industriële buitenlandverhuizingen

Het verplaatsen van machines, fabriekshallen, assemblagelijnen, laboratoria of cleanrooms vraagt om uiterste precisie en de inzet van zwaar materieel zoals heftrucks en kranen. Bij industriële- en laboratoriumverhuizingen kunnen wij –ook in het buitenland- bouwen op onze gespecialiseerde partners.

Expat Moving Service

Van ’t Net Verhuizingen is één van de initiatiefnemer van Expat Services World Wide (ESSW). Een krachtenbundeling van zes gerenommeerde bedrijven die elk expert zijn op hun vakgebied. ESWW heeft daarmee alle diensten voor expats onder één dak en de lijnen tussen de verschillende expertises zijn kort. Het in goede banen leiden van grensoverschrijdende arbeid is haar corebusiness.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?