Opslag Zakelijk

Verhuizen via onze opslag

Van ’t Net Verhuizingen beschikt over een eigen, beveiligde opslagfaciliteit waar spullen worden opgeslagen in verwarmde en verplaatsbare boxen. Het maakt voor ons niet uit hoelang de spullen in onze opslag staan en op elk gewenst moment heeft u toegang tot de box. Onze opslag is de ideale oplossing als het nieuwe kantoorpand nog niet klaar is om te betrekken. In dat geval verhuist u via onze opslag. Het kan ook zijn dat u gewoonweg extra ruimte nodig heeft of spullen later wilt uitzoeken. Alle items die u bij ons in bewaring geeft worden genoteerd op inventarislijsten en indien nodig opnieuw verpakt.

Zakelijke toepassingen

Alle items die u bij ons in bewaring geeft worden genoteerd op inventarislijsten en indien nodig opnieuw verpakt. U heeft op elk gewenst moment toegang, óók als u zelf met een autobusje spullen wil komen ophalen (of brengen) kan dat droog en buiten het zicht van publiek. Onze medewerkers helpen graag een handje mee!

  • Voor webshopeigenaren is onze opslagfaciliteit een belangrijke schakel in de distributieketen waar ingekochte spullen tijdelijk worden opgeslagen, omgepakt en per koerier worden bezorgd bij de eindklant.

  • Bedrijven die gaan verhuizen schaffen vaak nieuw kantoormeubilair aan met kortingen en gebruiken dan onze  flexibele opslag om deze zogenoemde directieleveringen te stallen tot de verhuisdag.

  • Woninginrichters, ontwerpbureaus en decorateurs gebruiken onze opslag om complete woonkamers en keukens te ‘verzamelen’ en in één keer te laten uitrijden naar de eindklant.

  • Bij (gedwongen) woningontruimingen worden waardevolle spullen en privéarchieven tijdelijk opgeslagen en bieden wij de mogelijkheid om op een later moment, in alle rust te bepalen wat u wenst te bewaren en wat eventueel weggemaakt moet worden.

TROS-zolder

De TROS-zolder is de benaming voor de sectie binnen de opslagloods die speciaal is ingericht voor de losse opslag van decorstukken, evenementenstands, museumobjecten en kunst & antiek. De naam verwijst naar de voormalige omroep ‘TROS’ (tegenwoordig AVROTROS) die in de jaren ’70 en ’80 net als vele andere omroepen onze opslag gebruikte om de kolossale televisiedecors veilig op te slaan.

Rondleiding

Het is mogelijk om in groepen tot drie personen, op gepaste afstand en met inachtneming van onze veiligheidsprotocollen de opslag te bezoeken. Bel voor meer informatie 035-6012628.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?