Klantverhalen

Referenties

Wij stellen alles in het werk om onze klanten blij te maken. Aan de hand van de uitkomsten van enquêtes die worden verstuurd na iedere verhuizing en het actief vragen naar feedback over de geboden dienstverlening proberen wij het iedere dag opnieuw beter te doen. Daarnaast organiseren wij met enige regelmaat sessies met vaste projectklanten om van elkaar te leren en onze maatwerkdienstverlening te verbeteren.

Hier leest u de laatste reviews die door onze klanten zijn geschreven op beoordelingsplatform Sirelo en Klantenvertellen.

0

“Het inpakken en verhuizen is zeker naar wens gegaan, we waren erg tevreden over de service! De heren waren erg professioneel en vriendelijk. En onze kleine Teun heeft z’n speciale verhuisdoos erg leuk gevonden.”

Familie van der Sande
0

“Ik had heel veel stress en het was een zeer lastige verhuizing, die de nodige improvisatie vroeg. De mannen hielden hun hoofd koel en hebben daarnaast echt heel hard gewerkt! Uiteindelijk is alles geruisloos en heel netjes verlopen.”

Izaak Donders
0

“Van ’t Net komt bij je langs om een goede inventarisatie te maken. Daarna snel een offerte ontvangen. Erg prettige communicatie. Op de dag van de verhuizing waren de jongens keurig op tijd, nette jongens allemaal! Ze hebben in een mum van tijd ons hele huis leeggehaald en ingeladen. Ze gaan zeer netjes en efficiënt te werk, zonder beschadigingen aan ons huis te maken. Ook het uitladen en installeren in ons nieuwe huis liep vlekkeloos. Echt een aanrader.”

Marcel Bonen
0

“Perfecte voorbereiding en coördinatie, hoog werktempo en er wordt zeer georganiseerd te werk gegaan door het verhuisteam. Een goede voorbereiding is het halve werk. Deze voorbereiding was uitstekend waardoor de verhuizing perfect is uitgevoerd. Het verhuisteam heeft ook veel plezier in het werk. Dat zorgt voor een gezellige sfeer. Wij zijn tevreden als klant.”

Nienke Hafkamp
0

“Communicatie en afspraken nakomen zijn de sterke punten van Van ’t Net Verhuizingen. Dit zijn ook onze aandachtspunten bij de vele interne verhuizingen van onze bewoners. Ook grote verhuizingen op korte termijn zijn geen probleem. Verhuizers zijn klantgericht en flexibel. Absoluut een goede partij om mee samen te werken.”

Karel Overeem
0

“Gebruik gemaakt van Van ’t Net Verhuizingen voor het verhuizen van ons mediabedrijf van Laren naar Hilversum. Ondanks allerlei externe factoren en corona is het gelukt dit allemaal voor de deadline te realiseren. In goed overleg was alles mogelijk en konden we van vier locaties alles verhuizen naar twee locaties. Ongelofelijk blij met de flexibiliteit en klantvriendelijkheid van dit bedrijf.”

Rosalie Achterveld
0

“Not the easiest move, in fact it was a triple move in one. To Thailand, The Netherlands and Hong Kong. After several less positive experiences we were introduced to Van ‘t Net. We felt like we were really customers. All in all the move went very smoothly, not a single item went missing or was broken. We highly recommend Van ‘t Net.”

Ben Beune, Executive Vice President – Hong Kong
0

“The Van ’t Net moving team is very professional. Their level of service suited us perfectly and the team was very creative in finding solutions to make the move as fast as possible, while protecting all our items.”

Adam Philips
0

We have moved from Zaandam to Hronov in Czechia and we are happy that Van ’t Net performed our move. Professional movers who work with care. Also, the same crew was present throughout the move so our belonings didn’t need to be transhipped. We will definitely recommand Van ’t Net for you international relocation. We are very satified.

Mr. & Mrs. Nyklicek