Vliegensvlug de hele wereld over

Heeft u plannen om te verhuizen naar of vanuit het buitenland? Vertrekt u naar een land binnen Europa of misschien zelfs naar overzeese gebieden? Van ’t Net Verhuizingen is al vele jaren lid van de FIDI Alliantie en heeft recent opnieuw de kwaliteitstoets met vlag en wimpel doorstaan. Het FAIMPLUS certificaat staat voor de hoogste kwaliteit in de internationale verhuiswereld. Ons buitenlandteam is op de hoogte van actuele vervoerskosten, douaneformaliteiten, internationale wet- en regelgeving en de geldende procedures voor het aanvragen van benodigde vergunningen. Dankzij ons internationale partnernetwerk met Erkende Verhuisbedrijven bent u zeker dat uw eigendommen op tijd en schadevrij op de plek van bestemming arriveren.

Verhuisdiensten

Naast de reguliere verhuisdiensten voor de buitenlandverhuizing bieden wij extra services aan.

Douane Formaliteiten | Van 't Net Verhuizingen

Support bij (douane)formaliteiten
Het laatste waar u op zit te wachten zijn problemen met autoriteiten. Wij regelen al het lastige papierwerk en inklaring van de goederen. Onze buitenlandexperts begeleiden u tijdens het hele proces zodat er niets mis kan gaan.

Douane Entrepot | Van 't Net Verhuizingen

Douane-entrepot
Als goederen niet direct ingeklaard kunnen worden bij aankomst in Nederland beschikken wij over een douane-entrepot waar goederen tijdelijk kunnen worden opgeslagen tot alle documenten correct zijn aangeleverd. Het geeft u meer tijd als u nog niet beschikt over woonruimte, bijvoorbeeld.

Hoogwaardig Verpakken | Van 't Net Verhuizingen

Hoogwaardig verpakken
In onze eigen houtzagerij maken onze emballeurs verpakkingen op maat. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke en hoogwaardige verpakkingsmaterialen om schade aan de goederen tijdens de reis te voorkomen. Natuurlijk worden bij het verpakken de goederen op de juiste wijze door ons gecodeerd en wordt er een meertalige inventarislijst opgemaakt.

Verzekering | Van 't Net Verhuizingen

Verzekering
Bij een internationale verhuizing adviseren wij een verhuisverzekering af te sluiten. Wij helpen door verschillende pakketten aan te bieden. Wij staan borg voor een snelle en vlotte afhandeling in geval van een schadeclaim. Een geruststellende gedachte!

Expat | Van 't Net Verhuizingen

Expat Moving Service
Van ’t Net Verhuizingen is één van de initiatiefnemer van Expat Services World Wide (ESSW). Een krachtenbundeling van zes gerenommeerde bedrijven die elk expert zijn op hun vakgebied. ESWW heeft daarmee alle diensten voor expats onder één dak en de lijnen tussen de verschillende expertises zijn kort. Het in goede banen leiden van grensoverschrijdende arbeid is haar corebusiness.

Leenmeubilair | Van 't Net Verhuizingen

Leenmeubilair
Soms kan het nodig zijn om meubels op te halen voordat u daadwerkelijk vertrekt, bijvoorbeeld als u naar een ver weg gelegen land verhuist. Andersom kunnen wij u helpen aan tijdelijk meubilair tot uw eigen inboedel arriveert op de nieuwe plek en spaart u direct hotelkosten uit.

Mogen wij u helpen?

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u adviseren door onze buitenlandexperts, wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Een taxatie op afstand via een videocall is ook bij een internationale verhuizing mogelijk!

Rittenoverzicht

Wij bieden de mogelijkheid om ladingen van verschillende opdrachtgevers en verladers samen te vervoeren. Door deze combinaties en efficiency ontstaan kostenbesparingen en kunt u van goedkopere tarieven profiteren.


Week 27 – 204:

Frankrijk // Departement Charente 16, regio Nouvelle-Aquitaine
Week 30 – 2024:
Frankrijk // Departement Aveyron 12, regio Occitanie
Denemarken
Nørre Nebel, regio Zuid-Jutland en Næstved, regio Sjælland
Week 34 – 2024:
Spanje // regio Madrid
0

“Not the easiest move, in fact it was a triple move in one. To Thailand, The Netherlands and Hong Kong. After several less positive experiences we were introduced to Van ‘t Net. We felt like we were really customers. All in all the move went very smoothly, not a single item went missing or was broken. We highly recommend Van ‘t Net.”

Ben Beune, Executive Vice President – Hong Kong
0

“The Van ’t Net moving team is very professional. Their level of service suited us perfectly and the team was very creative in finding solutions to make the move as fast as possible, while protecting all our items.”

Adam Philips
0

We have moved from Zaandam to Hronov in Czechia and we are happy that Van ’t Net performed our move. Professional movers who work with care. Also, the same crew was present throughout the move so our belonings didn’t need to be transhipped. We will definitely recommand Van ’t Net for you international relocation. We are very satified.

Mr. & Mrs. Nyklicek