Particulier – Nederland

Sterk in probleemloos verhuizen

Verhuizen heeft veel om handen, een nieuwe woning in een nieuwe omgeving zorgen voor veel organisatie- en regelwerk. Van ’t Net Verhuizingen ontfermt zich graag over alle zorgen rondom de  verhuizing. Wij verhuizen door heel Nederland: van Maastricht tot Groningen en bij ons kunt u al een offerte aanvragen vanaf het moment dat u weet dat de verhuizing eraan zit te komen – in een later stadium bespreken we dan samen de verhuisdatum.

Spoedverhuizing? Neem direct contact met ons op!

Na een brand, bij plots overlijden of echtscheiding zit u met de handen in het haar, want hoe moet het nu verder? Een spoedverhuizing komt vaak onverwacht, waardoor er weinig tijd is om voor te bereiden. Wij ondersteunen u direct en helpen de inboedel zo snel mogelijk naar een andere locatie te brengen.

Hulpmiddelen

Complexe verhuizingen en hoogbouw vormen geen probleem door de inzet van de juiste hulpmiddelen. Wij beschikken over een modern wagenpark en een arsenaal aan hulpmiddelen, zoals ladderwagens en kranen. Bij verhuizen via een binnenlift wordt de binnenzijde zorgvuldig beschermd om schade aan lift en goederen te voorkomen. Daarnaast maken wij gebruik van verhuishondjes, kastenheffers, rolcontainers en meterbakken. Onze gastvrije verhuizers zijn goed op elkaar ingewerkt, de verplaatsing lijkt daardoor haast als vanzelf te gaan!

Binnenstad

Bij een verhuizing in de binnenstad vragen wij voor u de benodigde ontheffingen aan. En hoewel de regels steeds strenger worden lukt het ons nog steeds om de verhuisauto’s veilig voor de deur te parkeren – in veel gevallen maken we in de binnenstad gebruik van onze verhuislift.

Verhuisdozen

Van ons ontvangt u kosteloos en ruim op tijd verhuisdozen en inpakpapier om spullen in op te bergen. Komt u verhuisdozen tekort dan vullen wij het tekort aan – de verhuisdozen blijven na de verhuizing uw eigendom. Voor het inpakken van boeken krijgt u van ons boekendozen en kleding gaat veelal hangend in speciale garderobeboxen.

Nazorg

Heeft u na de verhuizing alsnog een Handyman nodig om de wasmachine aan te sluiten of lampen op te hangen? Dat regelen wij en desgewenst nemen wij dan alle verpakkingsmaterialen retour. Verhuist u via onze opslag, dan is het mogelijk om (op afspraak) nog spullen te komen uitzoeken.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?