Internationaal – Verhuisbedrijf Zweden

Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Wilt u internationaal verhuizen? Of u nu naar Zweden of zelfs naar de andere kant van de aarbol wilt verhuizen. Het internationaal verhuisbedrijf Zweden, Van ’t Net Verhuizingen kan u hierbij goed helpen! Of het nu om het verhuizen van uw inboedel gaat, of om uw machines of goederen van het kantoor, Van ’t Net brengt de spullen op de geregelde tijd op de afgesproken locatie. Wij zijn een internationaal verhuisbedrijf met een groot netwerk van internationale partners in heel Europa. De verhuizing is vaak een stressvolle operatie, zeker wanneer het gaat om een internationale verhuizing. Daarom schakelen steeds meer mensen de hulp van Van ’t Net in. Een internationaal verhuisbedrijf met veel ervaring met verhuizingen binnen en buiten Europa.

Als u gaat verhuizen loopt u tegen allemaal vragen aan. Wat moet ik regelen? Ga ik zelf inpakken? Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig? Hoe zit het met de planning? Heb ik een draaiboek of checklist nodig? Wat kost zo’n verhuizing? Van ’t Net heeft ruim honderd jaar ervaring als verhuizer. Bij ons is uw verhuizing in goede handen.

Binnen- en buitenland

Van ’t Net verhuist u met evengroot gemak ‘om de hoek’ als naar de andere kant van de wereld. Privé- en bedrijfsinventarissen. Wij regelen en organiseren alle papierwerk voor lokale en internationale transporten en verzekeringen. Onze internationale ervaring binnen en buiten Europa zorgen voor een gegarandeerde punctuele en probleemloze verhuizing.

Acht voordelen van verhuizen met Van ‘t Net verhuizingen:
– Ruim een eeuw ervaring als familie verhuisbedrijf
– Gekwalificeerd personeel
– Garantiecertificaat
– ISO-Faim+ gecertificeerd
– Mileu-vriendelijk en zuinig rijden
– Netwerk over de gehele wereld
– Europa combinatie voordeel
– Handyman service

Verhuizen met Van ’t Net

Van ’t Net verhuizingen is een wereldwijd verhuisbedrijf. Elke verhuizing wordt met eigen mankracht, op een zorgvuldige en overzichtelijke manier verricht. De verhuizing kan natuurlijk indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Van ’t net verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Van ’t Net, dan kunt ervan op aan dat u al uw focus kunt zetten op andere belangrijke zaken die binnen verhuizing binnen Nederland vallen. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, een andere school voor uw kinderen zoeken, behang en stoffering regelen, verhuisberichten versturen, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan ons, de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is een prioriteit bij Van ’t Net Verhuizingen. Wij zijn op vele plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Zeist, Leusden, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?