Over ons

Van ’t Net verhuisgroep

Van ’t Net Verhuizingen vormt samen met Dijkstra Transport & Verhuizingen, Van Buuren Verhuizingen en Bunk Verhuizingen de Van ’t Net verhuisgroep.

Onze oprichter Aart van ’t Net sr. begon in 1914 als transporteur van bier en meel, inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatief logistiek bedrijf waar tientallen medewerkers hun tweede thuis vinden en diverse klanten op bouwen en vertrouwen.

Missie

Het is onze missie om met een sterk gevoel voor gastheerschap en uitmuntende uitoefening van het verhuisambacht op dagelijkse basis (vaste) klanten in de meest brede zin te ondersteunen op het gebied van verhuizingen. Dat doen we door het bieden van de beste logistieke oplossingen tegen een eerlijk tarief.

De dienstverlening anno 2021 kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit, nuchtere aanpak met oog voor mens en maatschappij en directe, eerlijke communicatie.

Het verhaal van Van ’t Net Verhuizingen begint bij de start van de 20ste eeuw. Aart van ’t Net senior is bakker in 1900, maar met deze handel is weinig te verdienen. De paard en wagen bieden uitkomst voor een alternatieve broodwinning. Aart vervoert zaken als meel en bier en later helpt hij met verhuizingen. In 1914 is deze handel de start van een familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat.

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?