Logistieke totaaldienstverlener en facilitair partner

Van ’t Net Verhuizingen is logistieke totaaldienstverlener en facilitair partner van vele bedrijven en overheden in heel Nederland. De afdeling Projectverhuizingen bestaat uit bevlogen verhuisprofessionals die meedenken en adviseren in de voorbereidingsfase van een projectverhuizing tot aan een vlekkeloze uitvoering. Wij helpen bedrijven letterlijk vooruit met een integrale aanpak, minimale bedrijfsstilstand en persoonlijke service!

Opkoop meubels | Van 't Net Verhuizingen

Opkoop van meubilair
Bij de verhuizing naar een nieuwe kantooromgeving stappen veel bedrijven over op nieuw meubilair (directieleveringen). Wij bekommeren ons graag over de overtollige voorraad en kopen het op (of laten het opkopen), waarbij we altijd de allerbeste prijs bemiddelen. Zo dragen we bij aan de circulaire economie waarbij minder verspilling het uitgangspunt is.

Leegmaak winkels | Van 't Net Verhuizingen

Leegmaak & Oplevering
Meubilair dat niet meer hergebruikt kan worden, voeren we in gescheiden fracties af naar onze gecertificeerde partners in de afvalverwerkingsindustrie. Na de verhuizing en uiterlijk vóór de oplevering brengen wij het oude kantoorpand aan de hand van de opleverspecificaties terug in de oorspronkelijke staat. Dat noemen we reinstatement ofwel herstelwerk. Oplevering is altijd bezemschoon en krappe deadlines zijn geen probleem.

Projectmanagement | Van 't Net Verhuizingen

Projectmanagement
Om de kwaliteit te waarborgen ontvangt u van uw eigen accountmanager 1-op-1 begeleiding voor, tijdens en na de bedrijfsverhuizing. Uiteraard 24/7 bereikbaar. Op de verhuisdag zelf is één van onze voormannen het directe aanspreekpunt

Werkplek | Van 't Net Verhuizingen

(Thuis)Werkplekinrichting & Installatie
Zodra de technische infrastructuur is aangelegd zorgen wij voor de rest, zodat uw medewerkers weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen! Elektrisch verstelbare bureaus en ICT-apparatuur worden overgebracht, aangesloten en systemen worden getest. Per werkplek wordt de bekabeling weggewerkt.

Opslag | Van 't Net Verhuizingen

Flexibele opslag
Verhuis via onze opslag als de nieuwe kantooromgeving nog niet gereed is of maak gebruik van onze opslagfaciliteit als u zaken later wilt uitzoeken. Het is ook mogelijk (en voordelig) onze opslag als hub te gebruiken bij de aanschaf van nieuw meubilair (directieleveringen via opslag).

Handyman | Van 't Net Verhuizingen

Handyman & Bedrijfsdiensten
Hierbij valt te denken aan het weghalen of plaatsen van tussenwanden, het inrichten van kantoorruimten, het opbouwen van magazijnstellingen en lichte schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.

Branches

Onze klanten zijn onder meer actief in de zorg, retail en het onderwijs. Met onze dochteronderneming Dijkstra Transport & Verhuizingen –een begrip sinds 1928 in het Gooi- hebben we jarenlange ervaring in huis op het gebied orkest- en mediaverhuizingen. Ook werken wij samen met verhuismanagementbedrijven en worden we meer dan eens ingeschakeld door vastgoedbeheerders en afbouwbedrijven.

Werkwijze

Na een adviesgesprek en inventarisatie van de te verhuizen (en/of weg te voeren) goederen zal de accountmanager een offerte uitbrengen en een taxatierapport overleggen. Het vormt samen met het operationele draaiboek het fundament onder de verhuizing.

“Van ’t Net Verhuizingen maakt het verschil door een hoge kwaliteit dienstverlening, een strakke planning en directe communicatie.”

In aanloop naar de uitvoering helpen wij met het maken van een vlekkenplan en zal de verhuislocatie worden bezocht door de projectcoördinator om de verhuizing nogmaals door te lopen waarbij elk onderdeel de aandacht krijgt die het verdient en er op de dag zelf (of achteraf) geen misverstanden kunnen bestaan.

0

“Perfecte voorbereiding en coördinatie, hoog werktempo en er wordt zeer georganiseerd te werk gegaan door het verhuisteam. Een goede voorbereiding is het halve werk. Deze voorbereiding was uitstekend waardoor de verhuizing perfect is uitgevoerd. Het verhuisteam heeft ook veel plezier in het werk. Dat zorgt voor een gezellige sfeer. Wij zijn tevreden als klant.”

Nienke Hafkamp
0

“Communicatie en afspraken nakomen zijn de sterke punten van Van ’t Net Verhuizingen. Dit zijn ook onze aandachtspunten bij de vele interne verhuizingen van onze bewoners. Ook grote verhuizingen op korte termijn zijn geen probleem. Verhuizers zijn klantgericht en flexibel. Absoluut een goede partij om mee samen te werken.”

Karel Overeem
0

“Gebruik gemaakt van Van ’t Net Verhuizingen voor het verhuizen van ons mediabedrijf van Laren naar Hilversum. Ondanks allerlei externe factoren en corona is het gelukt dit allemaal voor de deadline te realiseren. In goed overleg was alles mogelijk en konden we van vier locaties alles verhuizen naar twee locaties. Ongelofelijk blij met de flexibiliteit en klantvriendelijkheid van dit bedrijf.”

Rosalie Achterveld