Opkoop van meubilair

Investeer in de circulaire economie

Van ’t Net Verhuizingen is een bekende opkoper van grote partijen A-merk kantoormeubelen zoals Gispen, Ahrend en Vitra. Wij zijn geïnteresseerd in bureaus, ladeblokken, (bureau)stoelen, roldeurkasten, vergadersets en ander kantoormeubilair. Items met lichte schade komen ook in aanmerking voor de opkoop!

Ook winkel- en horecabedrijven kunnen bij ons terecht voor de opkoop van inventaris, bijvoorbeeld bij het beëindigen van bedrijfsactiviteiten, reorganisatie of fusie.

Werkwijze

De werkwijze is even simpel als doeltreffend, want u geeft ons een omschrijving van de boedel, de aantallen en merken en daarna maken wij een afspraak op locatie voor de (kosteloze) waardebepaling.

Binnen 48 uur ontvangt u van ons de offerte. Wij beloven het beste bod denkbaar en…

  • Vakkundige demontage en (schadevrije) uithuizing door onze eigen verhuisploeg onder leiding van de voorman.

  • Meubilair dat niet meer hergebruikt kan worden voeren we in gescheiden fracties af naar betrouwbare afnemers in de afvalverwerkingsindustrie.

  • Bezemschone oplevering binnen de afgesproken deadline en desgewenst brengen wij het hele pand terug in de oorspronkelijke staat.

Reinstatement

Wij helpen bij het verwijderen van gordijnen, wanddecoratie, vloerbedekking of tapijt,  systeemplafonds, afbraak van stellingdelen en inbouwkasten, het vernietigen van (verankerde) kluizen, het weghalen van tussenwanden en het dichten van gaten in de muur.

Ik ben geïnteresseerd in een duurzame kantoorinrichting of thuiswerkplek

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?