Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA

Sinds 1914 ondernemen wij met respect voor mens en maatschappij. Voor Van ’t Net Verhuizingen is MVO een thema waar op dagelijkse basis door iedereen in onze mensgerichte onderneming aan gewerkt wordt.

  • De wortels van ons bedrijf liggen in Soest en wij voelen ons verbonden met de regio. Jaarlijks steunen wij initiatieven op het gebied van sport, welzijn en cultuur met een bijdrage uit de sponsorkas.

  • Van ’t Net Verhuizingen is ‘Erkend Leerbedrijf’ en daar zijn wij trots op. Dankzij onze MBO-stageplekken krijgen jongeren de mogelijkheid relevante werkervaring op te doen en beroepscompetenties verder te ontwikkelen.

  • Wij dragen met ons opkoopprogramma actief bij aan de circulaire economie. Afgedankte meubels krijgen een nieuw leven; jaarlijks doneren wij meubels aan bedrijven in achtergestelde gebieden in Europa.

  • Door onze intensieve samenwerking met sociale werkplaatsen worden werknemers met een arbeidsbeperking naar vermogen ingezet, bijvoorbeeld op onze demontagelijn die zorgt voor schone afvalstromen.

  • Het hergebruiken van (verhuis)materialen, het uitvoeren van combinatieritten en zuinig rijden is bij ons dagelijkse kost. Onze verhuismedewerkers krijgen jaarlijks handvaten aangereikt gericht op het verminderen van milieubelasting en bovendien gaat een vast percentage van de omzet naar verdere verduurzaming van ons wagenpark.

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?