Onze voordelen

Familiebedrijf | Van t Net verhuizingen

Ruim een eeuw ervaring als verhuisbedrijf

Al meer dan 100 jaar is het familiebedrijf Van ‘t Net Verhuizingen gevestigd in Soest. Een begrip, centraal in Nederland, is de dagelijks leiding in handen van de inmiddels 3e generatie van de familie Van ‘t Net. Verhuizers van deze tijd met meer dan 100 jaar verhuis ervaring.

Milieu | Van t Net verhuizingen

Milieuvriendelijk en zuinig rijden

Het wagenpark van Van ‘t Net Verhuizingen voldoet aan normering en Europese eisen die gesteld worden. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen we per verhuisopdracht de juiste grote en volume van auto, passend bij de grote van de verhuizing gebruiken.

Gekwalificeerd personeel | Van t Net verhuizingen

Gekwalificeerd personeel

Het personeel is goed opgeleid en heeft veel ervaring in verhuizen. Naast de ervaren krachten worden jonge mensen intern opgeleid in het verhuisvak. De mensen van Van ‘t Net verplaatsen zich in de wensen en verwachtingen van de klant, zodat het u als klant, rust en ruimte geeft om met andere zaken bezig te zijn.

Netwerk | Van t Net verhuizingen

Netwerk over de gehele wereld

Door onze jarenlange ervaring hebben we een netwerk van agenten en partners opgebouwd, die over de hele wereld zijn gevestigd. Dit netwerk zetten we in bij zowel zakelijk als prive verhuizingen. Door ons international netwerk zijn we goed op de hoogte van internationale wet en regelgeving.

ISO-Faim+ | Van t Net verhuizingen

ISO-Faim+ gecertificeerd

Met de ISO 9001 Kwaliteit keurmerk en FAIM PLUS, voldoet Van ‘t Net Verhuizers aan de hoogste kwaliteitsnormen, die in de Verhuisbranche gelden.

Garantiecertificaat | Van t Net verhuizingen

Garantiecertificaat

Van ‘t Net Verhuizers hebben in de loop der tijd verschillenden Garantiecertificaten mogen ontvangen. Het geeft u de zekerheid dat uw verhuizingen in goede handen is.

Europa voordeel | Van t Net verhuizingen

Europa combinatie voordeel

Doordat we als verhuizers door heel Europa verhuizen kunnen we combinatievoordeel creëren in kosten en tijd.

Handyman | Van t Net Verhuizingen

Handyman service

Van ‘t Net Verhuizingen biedt deze extra verhuisservice. Gewoon praktisch, de Handyman service die gelijk in uw nieuwe huis de lampen ophangt, of uw kasten weer in elkaar monteert, of schilderijen aan de muur. U bent met de Handyman service weer snel op orde in uw nieuwe huis.