Particulier –  Europa

Met de komst van de Europese Unie is het verhuizen binnen de grenzen van Europa een stuk eenvoudiger geworden. Toch moeten er bij een internationale verhuizing veel formaliteiten geregeld worden. Door onze internationale ervaring nemen wij u veel zorgen uit handen. Van ’t Net verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke plek in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Van ’t Net brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken plek. En zorgt dat alles wordt ingeklaard. Wij verhuizen onder andere in Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Internationale partners

In heel Europa werken wij met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde internationale partners waar we al jarenlang een band mee hebben. Onze medewerkers kennen als geen ander de weg in de landen rond de Middellandse Zee.

Groupage

Wij bieden de mogelijkheid om ladingen van verschillende opdrachtgevers en verladers samen te vervoeren. Door deze combinaties en efficiency ontstaan kostenbesparingen en kunt u van goedkopere tarieven profiteren.

Kwaliteit

Als lid van FIDI staan wij garant voor de kwaliteit van uw verhuizing. FIDI is de overkoepelende organisatie van onafhankelijke internationale verhuisbedrijven. Wij voldoen aan het hoogste kwaliteitskeurmerk, het FAIM-certificaat. Verhuisbedrijven met het FAIM-certificaat zijn niet alleen beoordeeld op hun praktische vaardigheden, maar ook op ethische kenmerken, kredietwaardigheid en continuïteit. Alleen de beste verhuizers ter wereld voldoen aan de eisen van FIDI op het gebied van professionaliteit en expertise. Waarheen wij u ook mogen verhuizen, u hebt de zekerheid dat dat uw spullen op tijd en schadevrij aankomen.

Opslag

Bij Van ’t Net kan uw inboedel voor kortere of langere tijd worden opgeslagen. Wij bewaren uw meubels in gemakkelijk verplaatsbare containers zodat u altijd bij uw spullen kunt. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten – maar liefst negenduizend vierkante meter – zijn beveiligd tegen brand en inbraak. En al onze opslagruimten zijn gegarandeerd ongedierte-vrij.

Verzekering

De tarieven voor verhuizingen naar of vanuit de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) en Duitsland zijn tegenwoordig inclusief een verzekering tot een verzekerd bedrag van €100.000,-. Voor verhuizingen naar of vanuit andere EG landen geldt een Excedent-verzekering.

Meer informatie

Beoordelingen

Gratis offertecheck

Maak gebruik van onze gratis offertecheck en verzeker uzelf van de beste deal en een opgelucht gevoel: verder zoeken is niet nodig!

Vragen?